Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29.3. do 1.4.2024 bude naše kamenná prodejna uzavřena. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné velikonoční svátky :)

Proč kupovat repase?

Při nákupu počítačového hardwaru pro sebe nebo pro celou vaši společnost je moudré zvážit nákup repasovaného zboží. Zpravidla se jedná o stroje vyšších modelových řad, mohou proto vykazovat znatelně delší životnost než nová zařízení z low-endových sérií charakteristických na prvním místě hlavně svou nízkou cenou.

Každý produkt, který prodáváme, je zkontrolován, vyčištěn, otestován a vrácen zpět k původním specifikacím výrobce. Zahrnujeme také záruku a nabízíme plány rozšířené údržby, které jsou ve srovnání s výrobcem skvělé.

Zde je pár důvodů, proč se repasované zboží vyplatí:

  1. Vysoké úspory ve srovnání s novým hardwarem

    Nelze popřít, že nejpřesvědčivějším důvodem pro nákup repasovaného zařízení je skutečnost, že téměř ve všech případech můžete ušetřit peníze. Kolik peněz to bude závisí na produktu, prodejci a situaci. U nás najdete
     
  2. Excelentní kvalita zařízení a spolehlivost

    Existuje staré přísloví, které říká „nikdy nekupujte první vydání čehokoli.“ Důvod je jednoduchý; výrobce zatím neměl čas produkt otestovat v reálném světě a identifikovat případné problémy. Druhá a třetí verze jsou téměř vždy stabilnější. Repasované vybavení bylo testováno v terénu a chyby již byly nalezeny a opraveny. Výrobky jsou vyčištěny a obnoveny na původní tovární nastavení. Položky jsou během procesu renovace několikrát testovány, aby byla zajištěna spolehlivost komponent a systému. V případě repasovaných notebooků máte u nás vždy k dispozici i záruku na 1 rok.
     
  3. Udržitelnost životného prostředí

    Nákup repasovaného zařízení znamená, že svou malou částí snížíte stále se zvyšující množství každoročně generovaného elektronického odpadu. Každý zrekonstruovaný notebook, tiskárna, skener, server nebo stolní počítač, který si koupíte, znamená o jedno zařízení méně na skládku toxického odpadu.
     
  4. Úspory na softwarových licencích

    Řekněme, že máte starší počítač se starším systémem a nakonec jste se rozhodli upgradovat svůj operační systém, mohli byste jít ven a koupit si licenci pro nový operační systém, nebo si můžete za stejnou cenu koupit repasovaný počítač, který již má nainstalován novější operační systém - a získáte nový počítač, na kterém jej můžete spustit. 

Technologičtí experti jsou obecně nadšeni z repasované elektroniky. Říkají, že pokud nakupujete od renomovaného zdroje, můžete získat produkt, který funguje jako nový, za zlomek ceny.

Zdůrazňují však také, že je důležité si nejprve udělat domácí úkol a informovat se. Čím více se dozvíte jak o produktu samotném, tak o prodejci, tím větší je vaše šance, že se při příjezdu balíčku vyhnete nepříjemnému překvapení.