Vážení návštěvníci, z důvodu státních svátků ve dnech 1. a 8.5.2024 bude naše prodejna uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Napsali o nás: Opravte to, pokud to jde

Spousta lidí už při nákupu počítá s tím, že elektronika sotva přečká dvouletou záruku. Když doslouží, vyměníme ji zkrátka za novou, což nešetří peněženku ani přírodu. Proto se čím dál víc prosazuje trend opravitelnosti, který podporuje i evropská legislativa. Trh s použitou technikou, která dostává opravou druhý život, i v Česku jen kvete.

Rozhovor poskytl deníku Právo vedoucí prodeje Jakub Vokáč a ředitelka Ivana Pevná.


Máme obrovskou radost, že si s námi můžete přečíst rozhovor, který vyšel v deníku Právo. Naše společnost inComputer dokazuje, že dát šanci repasovanému zboží je nejen cenově výhodné, ale i ekologické. Zejména mladší generace zákazníků, kteří jsou zvyklí na kvalitu, klade důraz na ochranu životního prostředí. 

Repas? Jedině od nás!

Firmy na západě, především z Německa, ale i Velké Británie, pravidelně obměňují kancelářskou techniku po ukončení leasingu nebo změně dodavatele. A právě od nich společnost inComputer techniku odkupuje a vrací do oběhu. 

Společnost inComputer přístroje nejprve otestuje a vymění, co je potřeba za nové. Poté se přístroje opět testují a kontrolují. Zákazník má tak jistotu, že kupuje kvalitní výrobek. Naše společnost navíc nabízí, v rámci nadstandardních balíčků, možnost přikoupit si službu Záruka okamžité výměny. Tato služba zaručí, že vadný produkt vyměníme za nový nebo opravíme stávající do 48 hodin (často i na počkání).

Celý rozhovor najdete na www.novinky.cz

Naše nabídka je široká, nabízíme repasované notebooky, tablety, stolní počítače, telefony, LCD monitory ale i příslušenství špičkové kvality ze skvělé ceny. Přihlaste se k našemu newsletteru a můžete mít nabídku ještě výhodněji. Máme největší sklad repasované elektroniky v České republice a zboží je ihned k odběru.